Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥς ΣΙΩΝΙΣΤΕς ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Σιωνισμός. Η θρησκεία που θέλει τον άνθρωπο δούλο, απλά ένα νούμερο με σκοπό να τον ελέγχει απόλυτα. Τα γεγονότα δεν μας επιτρέπουν να τα προσπερνάμε, δεν είναι τόσο αθώα. Ειδικά όταν αναφέρονται γι΄αυτά σε προφητείες,σ΄αυτά για τα οποία ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας, μας προειδοποιεί μέσω του ΙΩΑΝΝΗ στην αποκάλυψη. Μας αποκαλύπτει κάτι που θα γίνει 2000(περίπου)χρόνια μετά και δεν μπορεί να το αμφισβήτηση ΚΑΝΕΙΣ, μόνο οι άθεοι. Πως γίνεται κάποιος να κάνει τέτοια πρόβλεψη; Μας δίνει το όνομα του(χξς-666), μας προετοιμάζει για αυτά που θα δουν τα ματάκια μας και μας προειδοποιεί για τον θυμό του θεού αν υποκύψουμε στην τελευταία επιθυμία του σατανά. Δυστυχώς οι πιο πολλοί τα θεωρούν βλακείες, δεν πιστεύουν στις προφητείες ούτε στον θεό κι΄αυτό γιατί μας ΕΧΟΥΝ κάνει έτσι, μας έχουν μεγαλώσει έτσι. Πως γίνετε όμως να υπάρχει το "κακό" και να μην υπάρχει το "καλό"; Γιατί το "κακό" υπάρχει και αυτοί που πιστεύουν σ ΄αυτό έχουν κάνει ότι πρέπει για να διαφθείρουν και μας, να γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Είμαστε η γενιά που αμφισβητεί τα πιστεύω και την ύπαρξη θεών. Είμαστε εμείς οι πονηροί, τα απελευθερωμένα μυαλά, είμαστε εμείς οι ίδιοι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η άγνοια και η αμάθεια η δικιά μας είναι τα καλύτερα όπλα στα χέρια των σιωνιστών. Μας εκμεταλλεύονται από την ώρα που γεννιόμαστε και μας "εκπαιδεύουν" για το πως πρέπει να ζούμε,πως πρέπει να ντυνόμαστε, τι να τρώμε, πως να ενεργούμε αλλά και σε ποιον θεό να πιστεύουμε.Τι κάνουμε εμείς για όλα αυτά; ΤΙΠΟΤΑ. Ισα ίσα βοηθάμε με τον "τρόπο" μας να υλοποιηθούν τα σχέδια τους(Π.Χ. κάνουμε όνειρα και αυτοί είναι εκεί, περιμένουν να τα εκμεταλλευτούν, στέλνουμε τα παιδιά μας σχολείο μετά πανεπιστήμιο να μάθουν γράμματα, να γίνουν "επιστήμονες", έχουμε όμως άγνοια για το πως βγαίνουν από κει μέσα. Μπαίνεις άνθρωπος και βγαίνεις "θεός", αυτά διδάσκει ο σιωνισμός). Εδώ που τα λέμε είναι αργά για να κάνουμε και κάτι, τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και όλα θα γίνουν όπως θέλει και έχει ορίσει ο ίδιος ο θεός μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδώσουμε και την ψυχή μας στον διάολο αλλά να κρατάμε βαθιά μέσα μας την πίστη και τις ανθρώπινες αξίες, να βοηθάμε και να αγαπάμε, λέξεις που αν δεν τηρούμε παύουμε να υπάρχουμε, λέξεις όπου οι σιωνιστές δεν θα ήθελαν ούτε να υπάρχουν αφού με τις πράξεις τους δε δείχνουν ούτε αγάπη ούτε σεβασμό στον άνθρωπο, το αντίθετο. Να κυριαρχήσουν θέλουν και θα το κάνουν αδιαφορώντας για σένα, για μένα, για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

το μεγαλο ψεμα. αυτοι ειναι οι πραγματικοι τρομοκρατες.

προσπαθούν να τρομοκρατήσουν δοκιμάζοντας την τεχνολογία των όπλων τους πάνω σε αθώους, σκοτώνουν τους ίδιους τους πολίτες τους για να περάσουν "αντιτρομοκρατικούς" νόμους και να εγκριθούν μεγάλα χρηματικά κονδύλια.

ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

5 Καὶ ἐδόθη εἰς αὐτὸ νὰ δώσῃ πνεῦμα εἰς τὴν εἰκόνα τοῦ θηρίου, ὥστε καὶ νὰ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου, καὶ νὰ κάμῃ, ὅσοι δὲν προσκυνήσωσι τὴν εἰκό­να τοῦ θηρίου, νὰ θανατωθῶσι. 16 Καὶ ἔκαμνε πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχοὺς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, νὰ λάβωσι χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὑτῶν τῆς δεξιᾶς, ἤ ἐπὶ τῶν μετώπων αὑτῶν· 17 καὶ νὰ μὴ δύναται μηδεὶς νὰ ἀγοράσῃ ἤ νὰ πωλήσῃ, εἰμὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, ἤ τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου, ἤ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. .....................18 ᾽Εδὼ εἶναι ἡ σοφία· ὅστις ἔχει τὸν νοῦν, ἄς λογαριάσῃ τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· διότι εἶναι ἀριθμὸς ἀνθρώπου, καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ εἶναι χξς᾽. X=600 Ξ=60 S=6

NEW WORLD

NEW WORLD
ειμαστε ανθρωποι οχι αριθμοι

Αναγνώστες